top of page

Want soms heb je gewoon iemand nodig om op het knopje te drukken ...

Misschien is onderstaande situatie voor jou ook wel herkenbaar?

Met bloed, zweet en potentieel ook wel een hoop tranen ontwikkelde jij doorheen de jaren je eigen stijl van bewerken. Het is je creatieve handtekening, een van de redenen waarom klanten jou boeken.

Wanneer je dan voor jezelf eindelijk nog eens een personal branding shoot boekt, ga je op zoek naar een fotograaf waarvan de stijl van bewerken zo goed mogelijk aansluit bij de jouwe. Of je bent zoals ik en blijft het organiseren van die branding shoot uitstellen (oeps).

Maar wat als ik zeg dat je mag stoppen met uitstellen? Wat als je jouw branding foto’s eens hélemaal in je eigen stijl kunt bewerken, zonder dat je hoeft te sukkelen met zelfportretten maken? Want believe me, I’ve tried, gewapend met mijn statief en de interval timer. Niet zo gemakkelijk als het lijkt.

 

Vandaar speciaal voor jou: de RAW sessies! Exact hetzelfde als een personal branding shoot bij mij, maar waarbij jij nadien de volledige artistieke vrijheid hebt om met de ruwe beelden te doen wat jij wilt, zodat ze perfect bij jou en je bedrijf passen.

RAW SESSIES

RAW_LAURA LOOTS_FEB24_4.jpg
LAURA LOOTS00002 copy.jpg

Ter illustratie: links hoe ik deze foto uit de RAW sessie met Laura Loots zou bewerken, rechts bewerkt in haar eigen stijl.

QUANTA COSTA?

RAW basic

 

→ 1u shoot

→ 3 outfits

→ Inclusief kennismakingsgesprek om jouw noden & wensen te bespreken

→ 40 raw beelden zelf uit te kiezen uit een online galerij
 

€299,00 ex btw

 

Geen zin om te kiezen? Voor een surplus van €149,00 ex btw krijg jij de volledige ruime selectie aan raw beelden.

RAW deluxe

 

→ 2u shoot

→ 6 outfits

→ Inclusief kennismakingsgesprek om jouw noden & wensen te bespreken
→ 80 raw beelden zelf uit te kiezen uit een online galerij


€449,00 ex btw
 

Geen zin om te kiezen? Voor een surplus van €249,00 ex btw krijg jij de volledige ruime selectie aan raw beelden.

RAW_LAURA LOOTS_FEB24_1.jpg
LAURA LOOTS00006 copy.jpg

Ter illustratie: links hoe ik deze foto uit de RAW sessie met Laura Loots zou bewerken, rechts bewerkt in haar eigen stijl.

Ik ben overtuigd! Hoe kan ik boeken?

Easy peasy lemon squeezy! Stuur een mailtje naar hello@sachakleinblatt.be en we zoeken een momentje uit dat voor ons beide past.

Wat nog interessant kan zijn voor jou...

Het workflow e-book

Als fotograaf komt er véél meer kijken bij je job dan enkel het fotograferen zelf. Hoe meer shoots je doet, hoe meer je workload opstapelt en soms zodanig dat je door het bos de bomen niet meer ziet.

Dit overkwam mij ook en dat begon stilaan écht zwaar door te wegen. Daarom paste ik mijn workflow aan tot eentje waarvan ik nu echt kan zeggen dat die mijn leven veranderd heeft. Klinkt cliché, maar die extra ademruimte? Die is goud waard. En jij kunt nu ontdekken hoe die workflow eruitziet, zodat je die zelf kunt beginnen toepassen in jouw business.

Presets, baby

Wat niet mag ontbreken in een efficiënte workflow als fotograaf, zijn presets. Over de jaren heen ontwikkelde ik mijn eigen specifieke preset die voor al, maar dan ook AL mijn shoots gebruik en afhankelijk van de foto's nog een heel klein beetje aanpas.

 

En die preset, die is ook beschikbaar voor jou om te gebruiken, zowel op mobiel als op desktop.

bottom of page