top of page
SACHA KLEINBLATT_EBOOK_WORKFLOW_VISUAL_WIDE.jpg

In maart '22 schreef ik volgende woorden in mijn 'business dagboek' - aka het schriftje dat ik volpen met braindumps:⁠

"Ik heb het gevoel dat ik mijn beste en gelukkigste zelf ga kunnen zijn als ik voor mezelf veel meer ruimte creëer en afstap van het 'druk, druk, druk'-idee. Je bent niet per se pas succesvol als je het druk hebt en/of héél veel geld verdient. Ik ben ervan overtuigd dat ik ook perfect mijn geld ga kunnen verdienen zonder mij te pletter te werken."⁠

Want ik was mezelf daadwerkelijk te pletter aan het werken.. En daar moest iets aan veranderen. Dus stapsgewijs begon ik mijn manier van werken aan te passen. Het resultaat? Ik werk gemakkelijk de helft zoveel uren, maar met dubbel zoveel passie. En ja, ik verdien - je raadt het waarschijnlijk al - meer! ⁠

Die manier van werken, die wil ik graag delen met jou in mijn nieuwste e-book, want als ik deze handleiding had gehad toen ik begon, had ik mezelf heel wat stress en uren werk kunnen besparen. ⁠En dat is wat ik jou gun: meer tijd om te doen wat je graag doet! Want het leven is meer dan alleen maar werken.

Ohja, belangrijke nota, dit is mijn persoonlijke workflow. Ik deel deze tips & tricks zodat jij er hopelijk bruikbare informatie kunt uithalen, die jou weer verder op weg kan helpen in je business.

Schrijf je in op de mailinglijst!

Wil jij als eerste op de hoogte gebracht worden van nieuwtjes over coaching, een toffe aanbieding en nog zoveel meer? Aarzel dan zeker niet om je op de mailinglijst te zetten.

WORKFLOW E-BOOK

Bedankt voor je inschrijving! Je ontvangt binnenkort meer info over de lancering van dit e-book.

In dit e-book vind je:

 • Een duidelijke, to the point tekst, verdeeld over drie hoofdstukken

  • Voor de shoot​

  • Tijdens de shoot

  • Na de shoot
    

 • Hoe ik mijn branding shoots aanpak, van een binnenkomend mailtje tot finale facturatie.
   

 • Tal van tips & tricks over handige programma's en werkmethodes die je workflow zullen vergemakkelijken én je enorm veel tijd zullen besparen.
   

 • Hoe je smarter, not harder kunt werken in je (branding) fotografiebedrijf.

Het resultaat?

Het gaat hier om mijn persoonlijke workflow, maar zelfs al kies je ervoor om enkel bepaalde delen te implementeren, zal je toch direct merken dat je veel tijd kunt besparen.

En die tijd, die kan jij gebruiken voor dingen die voor jou écht belangrijk zijn. Je kan meer shoots inplannen als je wilt, eens even AAN je bedrijf werken in plaats van IN je bedrijf of... eens even helemaal niks doen. Want rust is ook productief!

"Om je een concreet voorbeeld te geven: in oktober 2021 deed ik 33 shoots. In oktober 2022 deed ik 25 shoots en verdiende ik €3000 exclusief btw meer dan in 2021. Ik deed minder shoots, werkte (veel) minder uren én verdiende meer."

Veelgestelde vragen

Ik wil het e-book heel graag, maar vind het wel een stevige investering... Is het het echt wel waard?

Ab-so-luut. Als je prijzen voor branding shoots een beetje correct zijn, heb je dit e-book met 1 shoot al (veel meer dan) terugverdiend. Én je leert dan ook ineens hoe je de vier tot zes (of zelfs meer) uur die je normaal nadien aan diezelfde shoot zou werken, met de helft kunt reduceren. Als dat geen voorbeeld is van een goede investering, dan weet ik het ook niet!

Wat nog interessant kan zijn voor jou...

Presets, baby

Wat niet mag ontbreken in een efficiënte workflow als fotograaf, zijn presets. Over de jaren heen ontwikkelde ik mijn eigen specifieke preset die voor al, maar dan ook AL mijn shoots gebruik en afhankelijk van de foto's nog een heel klein beetje aanpas.

En die preset, die is ook beschikbaar voor jou om te gebruiken, zowel op mobiel als op desktop.

Pick my brain sessies

Soms zit je als fotograaf/ondernemer met 101 vragen in je hoofd en zou je de antwoorden gewoon eens uit iemands hoofd willen pikken, zonder daarbij in te moeten stappen in een dure cursus of lang traject. 
 

Ik nodig je daarom uit om eens in mijn brein rond te neuzen en daar alle antwoorden die je nodig hebt uit te pikken tijdens een Pick my brain sessie.

bottom of page