top of page

OVER MIJ

Sacha-101.jpg
Sacha-79.jpg
Sacha-144.jpg

Hoi! Ik ben Sacha, met 'ch' in het midden, een 29-jarige creatieveling uit Antwerpen. Meestal schrijf je dat inderdaad met 'sh' of 'sch', maar nee, toch écht gewoon zo. Al zo lang ik het mij kan herinneren ben ik creatief bezig. En toen ik jaren geleden mijn eerste spiegelreflex in handen kreeg, was ik verkocht. Fotografie, dat is écht mijn eerste grote liefde.

 

And you never forget your first love, want nu ben ik dus full time personal branding fotograaf. Stiekem heb ik nooit een fotografie studie gevolgd, maar is het een uit de hand gelopen hobby. Van opleiding ben ik namelijk communicatiemanager en dat merk je ook wel aan mijn 'plan van aanpak' tijdens mijn shoots. Ik denk namelijk het liefst van al mee na over jouw (branding) 'concepten'. Wie ben jij, wat wil je uitstralen, hoe kennen mensen jou? Al deze vragen beantwoorden met een puur en krachtig beeld, daar sta ik voor.

Wanneer ik niet met fotografie bezig ben, kan je mij hoogstwaarschijnlijk met mijn neus in een goed boek terugvinden, door Instagram scrollend (ja, daar maak ik mij ook zeer schuldig aan) met een latte in de hand, of - laten we eerlijk zijn - ook wel eens met een glaasje wijn erbij. Verder maken gezellige brunchdates, diepgaande gesprekken en wandelingen in de natuur mij als introvert heel gelukkig.

SACHA,

WHO?

WERKWIJZE

Fotografie gaat voor mij veel verder dan gewoon samen shooten en zien dat ik mooie beelden aflever. Graag ga ik dieper in op de dingen die jou onderscheiden van anderen en probeer ik dat te vertalen op beeld. Dit kan zijn tijdens een branding shoot waarmee je jouw bedrijf op de (digitale) kaart wilt zetten, of tijdens een selflove session waarmee je jezelf eens volledig uit je comfort zone pusht. Wat maakt jou nu echt 'jij'? En hoe kunnen we dat samen vertalen naar een puur beeld dat dat gevoel 100% uitstraalt? Samen met jou bedenk ik dus de 'concepten' die we vastleggen en zo gaan we verder dan louter een mooie foto maken. Al hoort dat er natuurlijk ook gewoon bij ;)

NOG VRAGEN?

Wil je graag nog iets weten over mij of mijn werk? Stuur gerust een mailtje of Instagram DM

bottom of page