top of page
web_sachakleinblatt_djulibravenboer_00201.jpg

Stel dat jij al je vragen over (branding)
fotografie nu eens gewoon kon
stellen...

Je kent het wel, je bent gepassioneerd door fotografie en hebt misschien zelfs je eigen bedrijf daarin opgestart, maar al je concullega’s op Instagram lijken al zoveel verder te zitten in hun business. Je scrolt hun feeds door en vraagt je af: HOE DOEN ZE HET TOCH?

 

Er gaan duizend vragen door je hoofd en stiekem zou je eens in zo een van die mensen hun brein willen rondneuzen om alle antwoorden te pikken. Maar je bijt op je tanden en verwijdert die DM die je net hebt getypt, want je durft het niet te vragen.

Maar wat als ik je vertel dat je het écht niet alleen hoeft te doen?

PICK MY BRAIN SESSIES

"Coaching", tussen aanhalingstekens.

Ik stampte ondertussen een – blijft raar om over jezelf te zeggen, maar here I go – succesvol fotografie bedrijf uit de grond en met vallen en opstaan leerde ik heel wat. Daarom nodig ik je met superveel plezier uit om eens in mijn brein rond te neuzen.

Geen webinar. Geen dure cursus. Geen 20 filmpjes die je moet kijken. Gewoon wij twee, in een videocall, waarin jij alle vragen die door je hoofd spoken kunt stellen en waarbij ik jou met mijn ervaring en kennis verder help.

Sta me ook toe even enorm eerlijk te zijn: ik ben geen business coach. Vandaar de coaching met dikke vette aanhalingstekens. In deze sessies volgen we geen vast stramien en zeg ik jou niet hoe je je business moet runnen. Het doel is om jouw specifieke struikelblokken uit de weg te werken, zodat je terug met een frisse kijk en nieuwe energie aan je zaak kunt werken. 

Twee uur lang kan jij via een (online) gesprek alle vragen stellen die je hebt over jouw (branding) fotografie (business). 

 

Waar nodig deel ik mijn scherm en leg ik je stap voor stap uit hoe ik die desbetreffende vraag zou aanpakken.

Kan ik niet direct antwoorden op je vraag? Dan ben ik je dat antwoord verschuldigd en zal ik het voor je opzoeken om er later op terug te komen!

En dit alles voor een investering van €199,00 ex btw.

Quanta costa, Kleinblatt?

Tell me more

Waarvoor je precies bij mij terechtkunt? Hierbij enkele voorbeelden.

 

Hoe krijg ik een bepaalde sfeer in mijn foto’s?

Ik ben nog maar net begonnen met Lightroom, kan je mij wat uitleg geven?

Wat is jouw Lightroom workflow precies?

Hoe voer jij je sales calls?

Hoe heb jij je eigen personal branding ‘stem’ gevonden?

Ik fotografeer nu eigenlijk alles, maar wil graag verfijnen naar een niche. Hoe pak ik dat best aan?

Dit zijn natuurlijk voorbeelden en het kan zijn dat jou vragen over iets totaal anders gaan. Dat is geen enkel probleem. 

TIP: heb jij specifieke vragen over mijn volledige workflow van begin tot einde? Die kan je terugvinden in mijn workflow e-book.

Ik ben overtuigd! Hoe kan ik boeken?

Easy peasy lemon squeezy! Stuur een mailtje naar hello@sachakleinblatt.be en we zoeken een momentje uit dat voor ons beide past.

Veelgestelde vragen

Ik wil zou heel graag een sessie willen boeken, maar vind het wel een stevige investering... Is het het echt wel waard?

Ik vind natuurlijk van wel, maar dit is een afweging die je voor jezelf moet maken. Als je prijzen voor shoots een beetje correct zijn, dan heb je deze investering met 1 opdracht al direct terugverdiend. Hoe beter jij je voorbereiding doet voor de call en je vragen georganiseerd bundelt, hoe meer je eruit haalt natuurlijk. Je krijgt doelgericht antwoord op de vragen die door je hoofd spoken, wat ervoor zorgt dat jij op korte tijd enorme sprongen vooruit kunt maken.

Twijfel je nog en wil je voordat je een sessie boekt gewoon eens even vrijblijvend met mij kennismaken? Dat kan! Stuur even een mailtje naar hello@sachakleinblatt.be en dan plannen we dat in.

Wat nog interessant kan zijn voor jou...

Het workflow e-book

Als fotograaf komt er véél meer kijken bij je job dan enkel het fotograferen zelf. Hoe meer shoots je doet, hoe meer je workload opstapelt en soms zodanig dat je door het bos de bomen niet meer ziet.

Dit overkwam mij ook en dat begon stilaan écht zwaar door te wegen. Daarom paste ik mijn workflow aan tot eentje waarvan ik nu echt kan zeggen dat die mijn leven veranderd heeft. Klinkt cliché, maar die extra ademruimte? Die is goud waard. En jij kunt nu ontdekken hoe die workflow eruitziet, zodat je die zelf kunt beginnen toepassen in jouw business.

Presets, baby

Wat niet mag ontbreken in een efficiënte workflow als fotograaf, zijn presets. Over de jaren heen ontwikkelde ik mijn eigen specifieke preset die voor al, maar dan ook AL mijn shoots gebruik en afhankelijk van de foto's nog een heel klein beetje aanpas.

 

En die preset, die is ook beschikbaar voor jou om te gebruiken, zowel op mobiel als op desktop.

bottom of page