GRATIS E-BOOK

Branding Shoots: do's & don'ts 

Je weet het goed genoeg… Om op te vallen tussen alle anderen die op sociale media om aandacht staan te schreeuwen, moet je je gezicht laten zien. Maar waarschijnlijk denk jij ook: Pff, moet dat nu echt? Mijn producten en diensten spreken toch voor zich?

Niks moet natuurlijk, maar believe me, het wérkt. Sinds ik foto’s van mezelf ben gaan inzetten op mijn professionele kanalen, is mijn interactie met mijn doelpubliek (en dus daardoor ook mijn aantal boekingen) serieus gestegen! En ja, het draait uiteindelijk om de dienst die ik lever en de foto’s die ik maak, maar fotografen zijn er zo veel… Waarom kiezen mijn klanten dan voor mij? Omdat ze al het gevoel hebben dat ze mij een beetje kennen! 

Zoals bij veel dingen in het leven, is voorbereiding key! Hoe bereid jij jouw eigen branding shoot nu tot in de puntjes voor? Dat lees je allemaal in dit gratis e-book! Laat je e-mailadres achter en je krijgt het gratis en voor niets zomaar in je mailbox.

Bedankt! Je gratis e-book komt zo snel mogelijk naar je toe.

Sacha-107.jpg

SHOP

Op deze pagina vind je handige tools om jouw eigen fotoshoots en fotografie naar een hoger niveau te tillen. Heb je ergens vragen over? Aarzel niet om mij een mailtje te sturen!

SK_E-BOOK_MOCKUP_WEB.jpg

PRESETS

Ik deed een keer zot. Vanaf nu kan je mijn eigen 'master preset' die ik voor al, maar dan ook al mijn foto's gebruik aankopen om zelf mee aan de slag te gaan. Een super naturelle, high end bewerking voor jouw (branding) foto's nodig? Dan is dit de ideale preset voor jou.