top of page
SK_STUDIO_MEI22_LR_12.jpg

STUDIO

In het hartje van Borgerhout vind je mijn prachtige studio terug. Hoge plafonds, lange witte gordijnen en een minimalistische inrichting maken dit creatieve plekje ideaal voor al jouw fotoprojecten, workshops of vergaderingen.

DE RUIMTE

Op het eerste verdiep van een authentiek oud herenhuis kom je terecht in mijn eigen creatieve werkplek. Je komt binnen in de keuken/bureauruimte met een supertoffe blauwe SMEG koelkast (om je lunch in te bewaren bijvoorbeeld) en het belangrijkste toestel van heel de ruimte: de koffiemachine.

Via een prachtige, hoge dubbele deur betreed je vervolgens de plek where the magic happens: de studio! Een originele 'plansjee', antieke plafond mouluren, (veel) planten, toffe decoratie en een gezellige zetel geven deze ruimte een huiselijke sfeer. Maak gebruik van het invallend daglicht voor de mooiste portretfoto's, of zet een van de vele achtergronden op die ter beschikking staan.

SK_STUDIO_MEI22_LR_3.jpg
SK_STUDIO_MEI22_LR_4.jpg

Een inspirerende plek voor de creatieve ziel.

MULTIFUNCTIONALITEIT

De studio gebruiken als fotostudio, vergaderruimte of workshop space, het kan allemaal. Ondanks dat het niet supergroot is (5,72m op 4,86m), heeft de ruimte enorm veel mogelijkheden. Maak een grote vierkante tafel met de tafelbladen & schragen, pak de stoelen erbij en tackle je to do's van de dag samen met je collega's.

Voor een belangrijke studio shoot schuif je de zetel gewoon tegen een andere muur en creëer je meer ruimte voor jou en je modellen. Tijdens de middag genieten van het zonnetje? Dat kan op het dakterras.

 

Kortom, een fijne multifunctionele ruimte waar jij al jouw creatieve projecten tot een goed einde kunt brengen. 

SK_STUDIO_MEI22_LR_14.jpg

GALERIJ

QUANTA COSTA?

Omdat ik ervan overtuigd ben dat ruimtes als deze beschikbaar zouden moeten zijn voor iedereen, heb ik de prijs bewust betaalbaar gehouden.

Voor workshops, vergaderingen & trainingen betaal je €29 ex btw per uur.
Wil je graag ook gebruik maken van het fotomateriaal (statieven, backdrops, flitsers, ..), dan komt het op €49 ex btw per uur. Voor fotodagen die je organiseert om meerdere klanten tegelijk te kunnen shooten, geldt het tarief van €250 ex btw voor een volledige dag.

Meer info? Bel gerust.

+32 486 02 20 74

Of stuur een e-mail.

bottom of page